logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET
Transport Mobila Bucuresti

Transport mobilaBucuresti - conditii

  Conditiile de colaborare cu firma noastra de transport mobila Bucuresti, sunt simple si la obiect: -Benefeciarul ne contacteaza si ne prezinta o lista cu mobila/bunuri, etc, propuse pentru mutare. Compania noastra de mutari oferteaza cel mai mic pret de pe piata, raportat la calitatea serviciilor oferite. Termenul maxim de onorare comanda, este de 24 ore. Alege echipa profesionista de transport mobila Bucuresti. Profita de reducerile oferite de firma noastra de mutari. La a 2-a comanda beneficiezi de reduceri substantiale.

Transport mobila Bucuresti - program

Programul de lucru al firmei noastre de transport mobila Bucuresti, este de Luni pana Sambata, de la 08 -22:00. Prin ''program de lucru'' se intelege ''intervalul orar'' de functionare a echipelor din teren. Clientii interesati de estimare cost privind serviciile de transport mobila si bagaje Bucuresti, ne pot scrie si in afara programului afisat. Raspundem tuturor clientilor in ordinea primirii mesajelor.

Transport mobila pret

Preturile privind transportul de mobila si bagaje, difera de la o comanda la alta. Preturile se negociaza cu fiecare client in parte. Factorii principali in privinta negocierii pretului transportului de mobila, sunt legati de: volum, etaje, distanta, complexitate. Nicio comanda de transport mobila nu seamana cu alta, prin urmare, preturile sunt diferite. In mod facil, puteti afla pretul transportului de mobila, completand formularul de contact, aici.  

Manipulare mobila Bucuresti

Manipularea mobilei este efectuata de catre firma noastra, in mod profesionist. Personalul nostru are toate cunostintele ''la zi'' cu privire la orice tip de mobila. Frigiderele, masinile de spalat, aragazele, se cara cu liza, pe scari sau cu liftul. Alte lucruri mari, cum ar fi: blaturile de bucatarie, lateralele dresingurilor inalte, saltelele, suportul de saltele ( toate se manipuleaza pe scari sau cu liftul exterior)

Montaj mobila Bucuresti, pret

montaj comoda si dulap
Daca aveti nevoie de montatori mobila, la noi gasiti pretul cel mai mic. Montam orice tip de mobila ( ikea, mobexpert, dedeman, etc). Fie ca mobila este impachetata sau mobila veche, montatorii nostri au cunostinte temeinice in acest domeniu. Montajul de mobila se programeaza cu max 48 ore inainte. Gasim solutii pentru orice tip de montaj mobilier. Puneti-ne la incercare. Niciun client nu a fost dezamagit de serviciile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!