logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET
Pret montaj mobila Bucuresti; Telefon: 0759485767; Suna acum pentru estimare cost

    Daca ai de montat orice tip de mobila in Bucuresti, apeleaza la www.mobilatransport.ro. Echipa de la mobilatransport.ro angajeaza orice comana de montaj mobilier. Fie ca este vorba de mobila noua sau mobila veche, noi va ajutam. Daca montezi mobila cu noi, beneficiezi si de transport de la magazin pana acasa, avand in vedere profilul activitatii noastre.

Pret montaj mobila Bucuresti

Cu privire la preturile practicate de firma noastra, facem publice urmatoarele:

 1. Pentru montajul unui dulap cu 2 usi simple, pretul este 200 lei;
 2. Pentru montajul unei mobile de bucatarii simple, de 2 m lungime, pretul este 500 lei;
 3. Pentru decuparea blatului de bucatarie pentru chiuveta si pentru plita, pretul este 200 lei;
 4. Pretul privind montajul unui pantofar cu 3 etaje, este 150 lei;
 5. Pretul privind montajul unui pat simplu, fara sertare, este 200 lei;
 6. Pretul pentru montat canapea-coltar, este 200 lei;
 7. Pretul pentru montat canapaea cu 3 locuri, este 150 lei;
 8. Pretul pentru montat dressing de 3 m latime, este 400 lei;
 9. Pretul pentru montat corp suspendat, este 50 lei;
 10. Pretul pentru montaj corp tip soldat, este 100 lei;
 11. Pretul privind deplasarea in Bucuresti, este 100 lei

Alte detalii privitoare la pret montaj mobila, se negociaza  odata cu aflarea volumului de lucru. In mod evident, o lucrare mare se bucura de reduceri substantiale de pret. Preturile de mai sus, sunt preturi de lista si sunt valabile pentru comenzi mici, max 500 lei. Comenzile mai mari de 500 lei se bucura de reduceri. De reducere 10% beneficiati daca va programati online.

 Pret montaj mobila Bucuresti- alte detalii

  Pretul se stabileste telefonic impreuna cu clientul. Pretul montajului de mobila se negociaza telefonic sa pe email cu clientul. Pretul montajului de mobila poate fi negociat si pe whatsapp. La noi totul este transparent cand vine vorba de pret. Oferta noastra de pret privind asamblarea mobilei, este flexibila si nu are costuri ascunse. Inca de la inecput stabilim tot ce trebuie montat. Niciodata nu facem oferte ambiguue. Oferta noastra privind asamblarea mobilierului, este clara si usor de inteles. Detaliile referitoare la pretul montajului de mobila Bucuresti, se noteaza in contract. Toate serviciile de montaj mobila sunt garantate prin contract. Pretul final este comunicat clientului, inainte de inceperea montajului propriu-zis. La finalizarea montajului de mobila, pretul se plateste de catre Beneficiar. Plata pretului privind montarea mobilei, se face in numerar sau prin banca.

Pret montaj mobila Bucuresti -Programul de lucru

  Programul nostru de lucru, este de Luni pana Sambata, de la 08 -22:00. Suntem aici pentru a onora orice comanda privind montarea de mobilier in Bucuresti. Contacteaza-ne telefonic, pe email, pe whatsapp sau completeaza formularul de estimare cost. Adresa noastra de e-mail este : office.mtransport@gmail.com; Telefon: 0759487767

 

Suna acum!