logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET

Debarasare mobila veche in Bucuresti. Suna la 0759485767, pentru estimare de cost gratuita

debarasare mobila veche si electrocasnice

Mobila veche din apartament cu 2 camere

Formular Estimare Costuri

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Va rugam sa detaliati

Telefon -0759485767

Daca vrei sa scapi de mobila veche; de tocurile de usi; de moloz; de parchetul vechi,  si nu stii la cine sa apelezi, iata numarul nostru de telefon: 0759485767. Program zilnic pana la orele 22:00. Reduceri de pret pentru programari online! Ehipele noastre se deplaseaza rapid la fata locului pentru a onora comanda in cel mai scurt timp. Mobila veche va deveni o amintire, daca ne contactezi telefonic sau pe e-mail: office.mtransport@gmail.com. 

Debarasare mobila veche Bucuresti -preturi

Debarasare canapea 3 locuri = 250 lei; debarasare frigider = 150 lei ; debarasare dulap 3 usi = 200 lei; debarasare canapea tip coltar = 350 lei; debarasare mobila bucatarie 2 m lungime = 400 lei; debarasare pat tip recamier cu lada = 400 lei; debarasare saltea 160/200cm = 200 lei; debarasare saci cu carti sau haine = 25 lei/buc; debarasare biblioteca de 3 m lungime = 500 lei; debarasare comoda de 1 m lungime = 150 lei; debarasare noptiera 50/50 cm = 50 lei; debarasare pat fara saltea = 150 lei; debarasare cuier clasic = 100lei; debarasare masa+4 scaune = 200lei.

Acestea sunt preturile practicate de firma noastra de debarasari mobila veche Bucuresti. Pentru comenzi mari ( min. ap. 3 camere) acordam reduceri de 10%. Totodata, puteti beneficia de discount suplimentar de 10% daca va programati online, pe e-mail sau whatsapp. Adresa de e-mail este - office.mtransport@gmail.com Numarul de WhatsApp este 0759485767

Modalitati de plata privind serviciile de eliminare obiecte vechi dupa mutare

Plata privind serviciile de debarasare mobila veche in Bucuresti, se face la sofer in baza unui bon fiscal, sau prin transfer bancar in baza unei facturi fiscale. Platiti la finalizarea lucrarilor. Nu percem avans pentru comenzi. Platile ''la termen'' nu se accepta la firma noastra, considerand nejustificata o astfel de modalitate de plata, avand in vedere serviciul oferit. Suntem aici pentru a raspunde tuturor solicitarilor clientilor interesati de servicii de debarasare mobila veche in Bucuresti. Apeleaza-ne telefonic, pe e-mail sau whatsapp! 

 

Camion ideal pentru debarasarea mobilei din 1-4 camere

IMG-20230927-WA0007

Contract - Debarasare mobila Bucuresti

Contractul de prestari servicii privind debarasarea mobilei vechi, se incheie cu Beneficiarul, dupa negocierea pretului. Termenii contractuali se stabilesc cu acordul ambelor parti.

Contractul va putea fi semnat si online, conform legii. In contract vor fi prevazute toate serviciile angajate de firma. Vor fi prevazute serviciile de demontare, transport si depozitare mobila veche. Acolo unde lucrarile de debarasare dureaza mai mult de 3 zile, se intocmeste grafic de executie.

Conform legii, debarasarea mobilei vechi poate fi facuta si in baza unei comenzi ferme, neexistand necesitatea intocmirii unui contract. Important este ca toata intelegearea avuta intre parti, sa fie reluata in scris, macar prin mesaje text. Firma de debarasare mobila veche isi asuma toate obligatiile verbale sau scrise.

Secolul vitezei in care suntem contemporani, conduce la o negociere rapida, prin intermediul mijloacelor electronice aflate la dispozitie. Tehnologia moderna avansata ne ajuta sa negociem rapid pretul si sa semnam un contract.

Grafic de executie - Colectare mobila veche de la institutii publice de stat si private

Graficul de executie privind colectarea mobilei vechi din intitutii publice, se intocmeste odata cu semnarea contractului. Intitutiile publice, cum ar fi: 

1. Scolile;

2. Spitatele;

3. Gradinitele;

Au nevoie de inlocuirea mobilierului uzat cu altul nou. Bancile, paturile, fisetele vechi, vor fi debarasate in totalitate de catre firma noastra. Dumneavoastra trebuie sa ne contactati in SEAP, in vederea licitatiei publice. Asteptam cu interes cererile dumneavoastra de oferta, privind debarasaea mobilierului uzat. Scrieti-ne pe e-mailul din antetul acestei pagini sau sunati-ne.

Raspundem imediat cererii dumneavoastra de oferta. Suntem aici pentru a onora orice comanda. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii de debarasre mobilier vechi in Bucuresti. Apeleaza compania noastra de evacuare mobiler uzat, din institutii publice. Oferim servicii prompte si de buna calitate. Se accepta plata ''la termen de 30 zile'', conform legislatiei in vigoare. Alege profesionistii!

Recenzii privind serviciile de debarasare mobila veche ale acestei firme

''Am fost foarte multumita de serviciile acestei firme de debarasare mobila veche. Baietii au fost minunati! Au demontat toata mobila veche si au incarcat-o in camion cu mare grija pentru a nu zgaria peretii de pe casa scarii sau liftul. Nota 10 pentru servicii si pentru buna comunicare avuta cu conducerea firmei!''
Mihaela J

Manager G.

''Am debarasat mobila veche cu aceasta firma. Totul a decurs in acord cu intelegerea avuta initiala. Nu au fost preturi ascunse; Echipa a fost politicoasa si prietenoasa'. Mobila veche a fost demontata de baieti si transportata in locurile special amenajate. Recomand cu drag si voi reveni de fiecare data cand voi avea nevoie! Acord nota 10 pentru comunicare si profesionalism! Acord nota 10+ pentru pret!'
Matei  Constabil
''Viitorul suna bine cu mobilatransport.ro! Calitatea serviciilor si preturile au fost excelente!n  Initial am fost sceptic in privinta pretului ( mult mai mic decat la concurenta). Apoi, cand s-au apucat de treaba si am vazut profesionalismul baietilor, mi-am revizuit gandurile. Aceasta firma de debarasare mobila veche chiar merita promovata''. ACORD 5 STELE *****
Mihai Inginer
office.mtransport@gmail.com

Scrie-ne pe e-mail parerea ta despre serviciile firmei noastre de debarasre mobila veche, si o vom aici!

Galerie imagini privind serviciile de colectare mobila veche Bucuresti

1
Clienti multumiti
Suna acum!