TRANSPORT OPERE DE ARTĂ/ANTICHITĂȚI

Sunteti clienții noștri si aveți de transportat nu doar mobila și electrocasnice, ci și obiecte de colecție, de artă sau antichități. Întrucât știm cât de valoroase sunt pentru Dvs, vă punem la dispoziție mașini de volume diferite, pentru a le reloca în condiții de maximă siguranță, indiferent de distanță sau cantitate. În momentul transmiterii comenzii, vă prezentăm condițiile prestării serviciului, pentru o transparență optimă și o reafirmare a profesionalismului nostru.

Serviciul presupune ambalarea de catre echipa noastră a fiecărui obiect ce urmează a fi transportat. Bunurile se înfoliază si se protejează cu produse dedicate de protectie, precum folie stretch, folie aerată, burete, hârtie etc.

Aspectele pe care le avem în vedere sunt: protejarea obiectelor de orice tip de deteriorare și realizarea transportului în condiții de maximă discreție. Obiectele valoroase necesită o atenție deosebită în timpul manipulării lor, iar selecția membrilor echipei noastre este, de aceea, una riguroasă și fermă. Ei sunt specializați pe transportul bunurilor de colectie și garantăm livrarea lor în condițiile în care au fost preluate. Nu trebuie să va faceti griji în privința măsurilor de protecție desfășurate pe durata întregului transport, fiind o condiție a realizării lui.

Dacă aveți în plan să realizați un astfel de transport , nu ezitați să ne acordați încrederea Dvs și să ne contactați!