logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET

Transport mobila in Targu-Jiu

+40759485767
office.mtransport@gmail.com
Firma noastra de mutari ofera servicii de mutari complete sau partiale in Targu-Jiu. Cu o echipa de profesionisti bine instruita suntem gata sa preluam orice comanda, incepand de la transportul unei canapele sau al unui frigider si teminand cu mutarea unei case intregi sau sediu de firma. Ne puteti contacta pe e-mail, whatsapp, sau completand formularul de contact aflat mai jos. Daca ai cateva lucruri de mutat, ne poti contacta telefonic. Pretul il comunicam pe loc in cadrul convorbirii telefonice.

Scrie un mesaj

Debarasare mobila veche Targu-Jiu

Daca vrei sa scapi de mobila veche sau alte lucruri nefolositoare, contacteaza-ne de Luni pana Sambata, intre orele 08-20:00, pentru estimare de cost gratuita. Programeaza-te online cu 24 ore inainte si beneficiaza de reducerea de 10%. Ridicam mobila veche din casa dumneavoastra, dupa intelegerea prealabila avuta. Plata serviciilor se face la sofer cu bon fiscal sau prin transfer bancar in baza facturii. Nu se accepta plati la termen.

Mutari intitutii publice

Institutiile publice interesate de servicii de transport sau relocare birouri si arhiva, ne gasesc in SEAP/SICAP, sau ne pot scrie la adresa de e-mail office.mtransport@gmail.com

Contractul

Conform art.1240 Cod Civil ''vointa de a contracta poate fi exprimata in scris sau verbal''. Comunicarea avuta pe e-mail sau whatsapp reprezinta contract, avand valoare juridica in relatiile economice. Prin urmare, plata serviciilor finalizate trebuie efectuata in termen de 0 zile, daca nu a existat o alta intelegere scrisa cu clientul.

Suna acum!