logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET

Transport mobila Ploiesti, asa cum iti doresti

+40759485767
office.mtransport@gmail.com

 

Daca vrei sa te muti sau sa debarasazi mobila veche, apeleaza la compania noastra in vederea rezolvarii problemei. Suntem disponibili de Luni pana Samabata, de la 08 -20:00. Cererea dumneavoastra trebuie sa cuprinda date cu privire la volumul de mobila si bunuri, punctul de plecare, punctul de sosire si etajele locuintelor. 

De asemenea, daca solicitati servicii de demontare si remontare mobila, trebuie sa specificati acest lucru. Suntem aici pentru a estima costurile impreuna. Ne puteti scrie pe whatsapp, e-mail sau completand formularul de mai jos. Daca aveti cateva lucruri de mutat va comunica pretul telefonic.

Echipa noastra de muncitori este capabila sa demonteze/remonteze mobila. Manipularea mobilei va fi facuta cu multa atentie. Mobila transportata cu noi va ajunge intacta la destinatie. Transportul de mobila se face cu autocamioane dotate special. Orice piesa de mobilier va fi ancorata cu chingi si protejata cu materiale specifice.

Debarasare mobila veche Ploiesti

debarasare mobila veche Idin sufragerie

Daca vrei sa scapi de mobila veche, apeleaza la firma noastra, de Luni pana Sambata intre 08-20:00. Programeaza-te online cu 24 ore inainte si beneficiaza de reducrea de 10% acordata de firma noastra. Ridicam mobila din casa clientului dupa o intelegere prealabila avuta cu acesta. Suna sau scrie-ne! Suntem aici pentru a raspunde!

Vrei sa scapi de mobila veche nefolositoare? Tocmai ai gasit firma potrivita. Suntem autorizati de Agentia Nationala de Protectie a Mediului pentru a transporta deseuri nepericuloase. Contacteaza-ne telefonic sau online pentru a cere oferta de pret. Raspundem in max 1 ora. Onoram orice solicitare in max 24 ore. 

Preturi orientative privind transportul si debarasarea mobilei

Pretul pentru transportul unei canapele in Pitesti este de 100 lei. Daca ai nevoie de servicii de manipulare, pretul creste in functie de greutate si de etaje. Pretul pentru debarasarea unei canapele este 150 lei. Daca ai nevoie de servicii de manipulare, pretul creste in functie de etaj si de marimea canapelei. Pretul pentru transportul unui frigider in Pitesti =100 lei. Daca solicitati servicii de manipulare frigider, pretul creste in functie de etaj si volumul frigiderului. Pretul pentru debarasarea unei saltele in Pitesti = 100 lei. Pentru servicii de manipulare se adauga un cost suplimentar. Pretul pentru mutarea bagajelor dintr-un apartament este de 200 lei. Daca solicitati si manipulare, pretul creste. Suna sau trimite email pentru a estima costul.

Scrie-ne pentru a estima costurile de transport mobila Ploiesti!

Suna acum!