logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET

Transport Mobila Pitesti; Debarasare mobila veche Pitesti

office.mtransport@gmail.com

Despre noi

 

Vrei sa te muti si nu gasesti o firma cu activitate a-z? Compania noastra de mutari ofera solutii ieftine si sigure. Programul noastru de lucru este de Luni pana Sambata, in intervalul 08-20:00. Pentru programari online beneficiati de reduceri de pret.

Serviciile oferite sunt:

 

 1. Transport si manipulare mobila;
 2. Transport si manipulare bagaje;
 3. Transport si manipulare canapele;
 4. Transport si manipulare frigidere;
 5. Transport si manipulare marfa;
 6. Mutari sedii firma;
 7. Mutari institutii publice;
 8. Mutari pianine;
 9. Debarasare mobila veche;
 10. Transport diverse bunuri;
 11. Mutari aparatura medicala

Contractul privind serviciile de mutari Pitesti

Daca ai in intentie sa contractezi firma noastra de mutari mobila si bunuri in Pitesti, draftul de contract il primesti pe e-mail. Clauzele contractuale privind serviciile de mutare, sunt flexibile si in concordanta cu legislatia in vigoare. Contractul semnat are putere de lege intre parti. Toate bunurile transportate vor fi notate intr-un proces-verbal, anexat la contract. In procesul-verbal se va nota fiecare piesa de mobilier, bagaj sau electrocasnice. Transportul de mobila si bunuri efectuat cu firma noastra de mutari Pitesti, trebuie sa fie sigur si garantat prin contract. Contractul de prestari servicii, privind mutarea mobilei, va contine si un grafic de executie, daca lucrarea dureaza mai mult de 24 ore. In acord cu legislatia in vigoare se intocmeste si procesul-verbal de lucrari partiale sau procesul-verbal de finalizare servicii. Compania noastra de mutari ofera garantii pentru bunurile dumneavoastra. Fie ca ai de transportat mobila sau de eliminat obiecte vechi dupa mutare, serviciile sunt garantate prin contract. Conform art. 1240 Cod Civil ''vointa de a contracta poate fi exprimata in scris sau verbal'' . Prin urmare, conform noii legi aparute, contractul poate fi si verbal, daca discutia se reia in scris prin sms sau WhatsApp. Odata cu aparitia Inteligentei Artificiale s-au nascut legi noi cu privire la comunicarea avuta prin mijloace electronice.

Modul de abordare cu privire la estimarea costurilor mutarii sau debarasarii de mobila  Pitesti

Clientul interesat de serviciile unei firme de mutari sau debarasari mobila in Pitesti, contacteaza firma noastra in 4 moduri posibile:h

1. Ne apeleaza telefonic; 2. Ne contacteaza pe e-mail; 3. Ne scrie pe WhatsApp; Ne contacteaza prin intermediul formularului de Estimare Cost. In toate situatiile, firma noastra ofera pretul pe loc. Beneficiarul ne furnizeaza date cu privire la: numarul de piese propuse pentru mutare; etajele locuintelor; existenta/inexistenta lift; necesitatea demontarii si remontarii mobilei; necesitatea infolierii mobilei; existenta/inexistenta unui loc de parcare situat in proximitatea locuintei. Dupa primirea tuturor informatiilor de la client, firma analizeaza temeinic si ofera pretul pe loc. In mod evident, preturile oferite de firma noastra nu lasa loc de interpretari ulterioare. Analiza privind serviciul de mutare mobila si bunuri in Pitesti si in tot judetul Arges, are le baza lista de bunuri prezentata de client. La compania noastra de mutari nu se formuleaza oferta de pret ambiguua. Situatiile ambiguue cu privire la pretul unui transport de mobila in Pitesti si in judetul Arges, genereaza probleme nedorite. Invitam pitestenii sa ne scrie sau sa ne sune, pentru a estima impreuna cel mai bun pret. 

Debarasare mobila veche Pitesti

Daca vrei sa scapi de mobila veche nefolositoare in casa, apeleaza-ne! Venim sa ridicam mobila chiar din locuinta ta. Indiferent de etaj si de vremea de afara, noi debarasam mobila veche. Chiar daca mobila veche urmeaza sa ajunga in centrele de colectare, noi ne purtam atent cu ea. O demontam cu grija si o manipulam atent, pentru a nu lovi peretii casei sau ai liftului. Pe langa debarasarea mobilei vechi, preluam si saltele, tocuri de usi, saci cu haine vechi, mocheta, linoleum, covoare, carti, diverse alte lucruri. Serviciile de debarasare mobila veche in Pitesti sunt contracost. Pretul se negociaza in cadrul convorbirii telefonice. Pretul il comunicam pe loc, teefonic sau pe email. Solicita si tu o estimare de cost cu privire la eliminarea obiectelor vechi. Iti vom face cel mai bun pret, daca soliciti online. Oferta firmei noastre de debarasare mobila veche Ploiesti, este redusa cu 10% pentru programarile online. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza-ne. Suntem aici pentru a te ajuta sa debarasezi mobila veche si nefolositoare. Echipele noastre sunt gata sa preia mobila veche si sa o transporte in centrele de colectare special amenajate.

Mutari sedii firme in Pitesti si in tot judetul Arges

Daca doriti sa mutati sediu de firma, compania noastra are expertiza si exeperienta in acest domeniu. Am mutat sedii de firma cu peste 300 de angajati. Incepand de la demontare birouri si mese de consiliu si terminand cu relocarea tehnicii de calcul. noi ne ocupam de tot. Facem tot posibilul ca sediu de firma sa fie mutat in max 24 ore, pentru a nu fi necesara intreruperea activitatii. Daca e cazul, putem lucra si noaptea. Mutam imprimante mari, cu chingi specifice. Mutam seifuri si alte obiecte de mobilier greu. Mutam arhiva. Oferta firmei noastre cu privire la mutarea sediilor de firme in Pitesti, are la baza lista de bunri trimisa de catre client. Daca mutarea presupune un volum mare de lucru, ne deplasam la dumneavoastra in vederea estimarii costului la fata locului.

Mutam institutii publice Pitesti

Firma noastra destine cont in SEAP/SICAP. Avem expertiza necesara cu privire la negociera pretului cu o institutie publica. Suntem capabili sa intocmim toata documentatia cu privire la licitatia publica. Daca sunteti interesati de servicii de mutari arhiva sau mutari mobilier, tehnica de calcul, sunteti invitati sa ne scrieti pe e-mail. Vom publica oferta noastra in SEAP/SICAP, iar dumneavoastra veti cumpara daca pretul este cel mai mic si toate conditiile au fost respectate.

Transport mobila si bagaje Pitesti

Fie ca ai de transportat mobila sau bagaje, apeleaza-ne. Onoram orice comanda in max 24 ore. Pentru transportul de bagaje, onorarea comenzii poate fi realizata si in aceeasi zi. Insa, daca vrei sa muti mobila din apartament, trebuie sa faci o programare cu min 24 ore inainte. Initial se va face o analiza cu privire la costul mutarii, apoi trece la treaba. Mobila mutata cu noi va fi protejata si asigurata din punct de vedere finaciar si material. Echipele de manipulanti vor manipula atent mobila dumneavoastra, fara nicio exceptie. In toate situatiile, mobila si bunurile dumneavoastra vor ajunge intacte la destinatie. Asigurarea mobilei din punct de vedere fizic, se face cu chingi si cartoane. Asigurarea mobilei si a bunurilor, pe toata durata transportului, se va face prin asigurare de 50.000 euro. Daca soliciti servicii de demontare si remontare, gasesti solutii la compania noastra de mutari. Mobila care nu poate fi scoasa pe usa, se demontaeaza si se remonteaza la noua locatie. Piesele grele de mobiler, nedemontabile, vor fi manipulate cu ajutorul chingilor sau cu ajutorul liftului exterior. Aceste piese de mobilier sunt incleiate cu aracet sau clei specific anului de fabricatie. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza-ne pentru a estima costul mutarii de mobila!

Transport marfa paletata sau marfa vrac in Pitesti si in tot judetul Arges

Daca ai marfa paletata sau marfa vrac de transportat in Pitesti, ia ajutor de la noi. Cu camioane de 8 paleti, in limita la 1300 kg, transportam marfa in tot judetul Arges, dar si in alte localitati. Oferta firmei noastre cu privire la pretul privind transportul de marfa, este flexibila. Pentru un volum mare de transport marfa, pretul se personalizeaza. Trebuie doar sa ne apelezi telefonic sau pe email pentru a afla costul transportului de marfa. Suntem aici pentru a oferi solutii bune la pret mic. Analizam orice solicitare si cautam cele mai bune solutii pentru un transport sigur la pret corect. Nu mai sta pe ganduri si apelaza compania noastra de mutari. Datele de contact le gasiti in antetul acestei pagini. Suna sau trimite email. Scrie-ne pe whatsapp sau completeaza formularul de estimare cost.

Transport mobila Pitesti-Bucuresti-Pitesti

Daca vrei sa te muti de la Pitesti la Bucuresti, sau de la Bucuresti la Pitesti, luati ajutor de la noi. Oferim servicii de mutari intre orase, cu dube si camioane, avand volume intre 15 si 45 mc. Luam o casa cu 5 camere intr-un singur transport. Stresul mutarii afecteaza pe oricine, dar daca apelezi la noi, il reducem considerabil. Noi chiar stim ce avem de facut. Experienta miilor de mutari ne ajuta sa abordam facil orice solicitare venita din partea clientilor.In acestei pagini, gasiti toate datele de contact ale firmei. Ne puteti suna sau trimite e-mail. Ne puteti contacta pe whatsapp sau prin intermediul formularului de estimare costuri. Oricum ne-ati contacta, pretul il comunicam pe loc. Analizam cererea ta si formulam cel mai bun pret. Ofera toate detaliile despre mutarea propusa. Contacteaza-ne in orice mod pentru a estima costul. Estimarea de cost este gratuita si nu obliga clientul cu nimic fata de firma noastra de mutari. Va steptam in fiecare zi, de Luni pana Sambata, intre orele 08 si 22:00.

1
clienti multumiti

Vezi mai jos parerea clientilor care au apelat la serviciile noastre de transport mobila Pitesti

Am apelat la mobilatransport.ro pentru a muta mobila dintr-un apartament cu 2 camere. Servciile oferite de firma au fost urmatoarele: - demontare mobila; infoliere mobila; manipulare mobila; transport mobila Pitesti; montaj mobila. Am fost multumita de echipa si de conducere. Pretul si calitatea serviciilor m-au determinat sa scriu acest text. Recomand siteul www.mobilatransport.ro si acord 5 stele. Totodata, indemn pitestentii sa isi scrie parerea cu privire la serviciile de transport mobila si bagaje

- E.S -Contabil

''Am apelat la acesata firma de transport mobila si bagaje, pentru a muta o canapea si 2 fotolii. Ambele apartamente au fost situate la etajul 8, baietii nu s-au plans. Au urcat si coborat pe scari piesele grele de mobilier. Recomand si dau 5 stele!''

- I.R- Economist

''Puterea de munca si entuziasmul echipei de a face treaba, m-a uimit! Echipa care ne-a mutat a fost exact pe masura asteptarilor mele! Echipa s-a prezentat cu 10 minute mai devreme fata de ora stabilita. Echipa a demontat si manipulat mobila intr-un stil mare! Recomand! Pitestenii aveau nevoie de o echipa competenta cum este cea a firmei mobilatransport.ro''

- C.L - Inginer

Scrie-ne si tu parerea cu privire la serviciile de care ai benficiat. Vom publica integral continutul, cu respectarea normelor GDPR

office.mtransport@gmail.com

''Am apelat la aceasta firma pentru a muta mobila de la Pitesti la Bucuresti. Pretul si calitatea serviciilor au fost foarte ok. Recomand www.mobilatransport.ro si acord 5 stele!''

- V.D - Patiser

''mobilatransport.ro m-a ajutat sa ma mut. Am fost multumit sa vad o firma cu echipa tanara - romaneasca, plina de entuziasm si chef de munca. Profesionalismul ecestora m-a impresionat. Viteza de lucru si calitatea oferita are la baza experienta si dorinta de a munci. Punctualitatea a fost de Nota Bene. Recomand firma si acord 5 stele''

- R.T - General Manager

''Am fost multumit sa debarasez mobila veche cu mobilatransport.ro. Recomand si acord 5 stele!''

- V.S- Muncitor

 

Suna acum!