logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET

Firma mutari Sibiu; Debarasare mobila Sibiu; Transport marfa Sibiu; Montaj mobila Sibiu

montaj comoda si dulap

 

Sibienii interesati de serviciile companiei noastre de mutari, ne pot contacta telefonic, pe whatsapp, pe e-mail sau completand formularul de contact de mai jos. Este estential sa ne trimiteti date cu privire la volumul de lucruri propuse pentru mutare sau debarasare, iar noi va comunicam pretul imediat. Daca aveti de mutat sediul unei firme, compania noastra de mutari va poate ajuta si in acest sens. Incepand de la demontarea mobilei, infoliere, manipulare, transport si remontare, facem fata usor oricarei solicitari. Daca sunteti institutie publica, va rugam sa ne contactati pe e-mail. Avem cont si in SEAP/SICAP.

Vrei sa afli pret? Completeaza formularul

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Exemplu: Canapea 3 locuri, dulap 3 usi, pat de mijloc, biblioteca cat tot peretele, 20 saci haine, frigider 2 m x 80 cm...

Debarasare mobila veche in Sibiu

debarasare mobila veche Idin sufragerie

Cu privire la debarasarea mobilei in Sibiu, compania noastra preia mobila veche in vederea depozitarii selective. Ridicam mobila veche din casa clientului, contracost. Acolo une situatia impune, echipele noastre de muncitori vor demonta mobila. Acordam atentie deosebita manipularii mobilei vechi, deoarece pot exista riscuri cu privire la lovirea peretilor. Lasam totul curat in urma debarasarii mobilei vechi si a bunurilor. Contacteaza firma noastra de debarasare mobila veche Sibiu, pentru a obtine oferta de pret corecta. Alege sa debarasezi mobila veche cu echipa de profesionisti, cu experienta in domeniu. Suntem aici pentru a te ajuta sa sacapi de mobila veche.

Transport mobila Sibiu

montaj mobila sufragerie

A venit vremea sa te muti si cauti o firma de mutari serioasa din Sibiu? Compania noastra de mutari vine in intampinarea clientilor interesati de serviciile unei firme de mutari. Cu dube si camioane de diferite volume, dar si cu echipe de oameni profesionisti, efectuam servicii de mutari a-z, pentru sibieni. Mobila si bunurile dumneavoastra sunt asigurate pe toata perioada transportului. Protejam corespunzator orice piesa de mobilier si lucruri supuse mutarii. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza compania noastra de mutari, pentru a evalua volumul de lucru si a oferi un pret corect si decent. Alege profesionistii!

Transport marfa Sibiu

camion ideal pentru transport mobila din 2-4 camere

Ai marfa de transportat? Marfa paletata sau marfa Vrac? Firma noastra de transport marfa Sibiu, ofera solutii ieftine si de calitate, pentru toti clientii interesati de transport marfa. Flota noastra este compusa din dube si camioane, cu capacitati cuprinse intre 6 si 20 paleti. Spatiile de incarcare ale masinilor noastre sunt generoase, cu capacitati de 11 - 80 mc. Tonajul suportat de asinile noastre, varoaza de la 1 tona - 22 tone. Oferim si oameni pentru incarcarea marfurilor vrac. Serviciile de transport marfa Sibiu, oferit de firma nostra, s- a extins in toata Romania. Pentru detalii privind transportul de marfa in Sibiu, va rugam sa ne contctati telefonic sau online. Pentru programarile online, beneficiati de reducere 10%. Luati ajutor de la noi si veti fi multumiti.

Montaj mobila Sibiu

montaj pat

Ai cumparat mobila noua si cauti montatori de mobila in Sibiu? Compania noastra ofera servicii de montaj orice tip de mobila noua sau mobila veche. Montam bucatarii si decupam blaturi. Montam corpuri suspendate. Montam dressinguri si livinguri. Montam mobilier de baie si mobilier de hol. Montam mobila de dormitor. Sibienii pot aplica si online pentru estimare cost montaj mobila, si vor beneficia de 10% reducere. Montam orice tip de mobila in mod profesionist. Ne asumam intreaga responsabilitate in privinta montajului de mobila. Niciun client nu a ramas nemultumit de serviciile firmei noastre de montaj mobila Sibiu. Contacteaza-ne si ofera detalii cu privire la mobila propusa pentru montaj. Suntem aici pentru a te ajuta sa montezi mobila.

Transport mobila Sibiu, pret

cropped-cropped-logo-2-mobilatransport.jpg

Preturile orientative practicate de firma noastra de transport mobila Sibiu, sunt negociabile si pot fi mai mici daca ai un volum mare de mobila si lucruri

 • Transport saltea in Sibiu = 100 lei

 • Manipulare saltea, parter-parter = 50 lei

 • Urcat pe scari, saltea = 10 lei/etaj

 • Transport canapea cu 2 locuri in Sibiu = 100 lei

 • Manipulare canapea, parter -parter = 100 lei

 • Urcat pe scari canapea = 10 lei/etaj

 • Transport frigider in Sibiu = 100 lei

 • Manipulare frigider 170 cm x 60 cm, parter-parter = 50 lei

 • Urcat pe scari frigider 170 cm x 60 cm = 10 lei/etaj

 • Transport canapea tip coltar in Sibiu = 150 lei

 • Manipulare coltar in Sibiu, parter -parter = 100 lei

 • Urcat pe scari coltar = 15 lei/etaj

 • Transport mobila de bucatarie in Sibiu = 250 lei

 • Manipulare mobila bucatarie, parter -parter = 150 lei

 • Urcat pe scari mobila de bucatarie ( 3 m) = 50lei/etaj

 • Urcat pe scari blat mobila bucatarie = 15 lei/etaj

Preturile sunt negociabile pentru comenzi mari. Mai sus, am prezentat o lista de preturi informativa, cu privire la activitatea firmei noastre de mutari Sibiu. Pentru detalii suplimentare, suna sau trimite e-mail. Raspundem imediat solictarii. Nu mai sta pe ganduri si alege profesionistii in domeniul mutariilor din Sibiu! Ofera toate detaliile privitoare la serviciile solicitate. Vom calcula pretul imediat si vi-l comunicam pe loc sau pe e-mail in timpul cel mai scurt!

montaj dulap

 

Suna acum!