logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET

Transport mobila Iasi

+40759485767
office.mtransport@gmail.com
Daca esti in cautarea unei firme de transport mobila Iasi, tocmai ai gasit solutia optima. Suntem disponibili de Luni pana Sambata, intre orele 08-22:00, pentru urmatoarele servicii:

 

 1. Transport mobila;
 2. Transport bagaje;
 3. Transpot canapele;
 4. Transport frigidere
 5. Transport marfa;
 6. Montaj mobila;
 7. Infoliere mobila
 8. Mutari sedii firma
 9. Mutari institutii publice
 10. Mutari arhiva si birouri
 11. Debarasare mobila veche

Completeaza formularul de contact pentru a estima costurile de transport mobila Iasi.

1
Clienti multumiti

Parerea clientilor privind firma de transport mobila IASI

Am apelat la aceasta companie de transport mobila Iasi, pentru a muta mobila dintr-o garsoniera. Desi am apelat din scurt, firma a fost prompta si a rezolvat cu mutarea in  24 ore. Serviciile oferite de echipa a fost pe masura asteptarilor mele, de aceea acord 5 stele! Recomand aceasta firma de transport mobila din Iasi, si voi reveni de fiecare data! Tineti-o tot asa, baieti! Iasiul are nevoie de profesionisti!

- M. R.

Ne-am mutat mobila si bagajele de la Iasi in Bucuresti. Echipa a demontat toata mobila; a infoliat-o si a transportat-o cu grija pana la camion. Apoim pe toata perioada transportului de la Iasi la Bucuresti, bunurile mele au fost asigurate prin contract. La destinatie nicio piesa de mobilier nu a fost deranjata in vreun fel. Echipa a descarcat, a despachetat si a remontat mobila. Totul a decurs foarte ok! Recomand!

- M.U.

Numai cuvinte de lauda pentru aceasta firma de mutari mobila si bunuri! Recomand si dau 5 stele!

- V.I.

Cand spui ''firma de transport mobila Iasi'', pronunti in mod indirect www.mobilatransport.ro! Recomand si acord 5 stele pentru performanta echipei de a muta un sediu de firma in numai 8 ore. Echipa a mutat 3 camioane de mobila in 8 ore. Performanta acestora m-a uimit. Modul facil de abordare si usurinta comunicarii m-au lasat fara cuvinte. Am scris aceasta recenzie cu scopul de a impartasi experienta avuta cu mobilatransport.ro. Nu e usor sa manipulezi 3 camioane de mobila si sa nu gresesti nici macar odata. Dragii mei, recomand aceasta firma de mutari sedii de firme din Iasi''

- T. R.

Am debarasat o canapea si 2 fotolii cu aceasta firma. Pretul a fost ok; la fel si echipa. Recomand!

- V.I.

Am lucrat in urma cu 2 ani cu aceasta firma si acum am revenit. Serviciile de care am beneficiat acum au fost la fel de bune si executate in mod profesionist. Recomand baietii acestia! Costica este cel mai tare din aceasta echipa!

- V. A

Debarasare mobila veche Iasi

Daca vrei sa arunci canapeaua sau salteaua veche, sau fotoliile, sau mobila, apeleaza la noi. Suntem aici pentru a debarasa mobila veche in Iasi. Ofera detalii cu privire la piesele de mobilier propuse pentru debarasare si noi comunicam pret pe loc. Onoram orice comanda in max 24 ora de la inregistrare. Scapa de mobila veche cu ajutorul nostru. Negociem pretul telefonic cu privire la eliminarea obiectelor vechi. Luati ajutor de la noi. Lasati greutatile pe umerii nostri si mobila ta veche va deveni o amintire. Acum ai ocazia sa scapi de mobila veche in numai 24 ore. Echipa de succces la preturi fara concurenta.

Program de lucru

Programul firmei noastre privind serviciile de mutare si debarasare mobila veche in Iasi, este de Luni pana Sambata, 08 -22:00

 

Suna acum!