Serviciile de transport mobila în București au fost îmbunătățite în mod constant, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră cu cele mai bune oferte de calitate-preț.

Servicii oferite
  • Transportam mobila Bucuresti
  • Montam mobila Bucuresti
  • Manipulam mobila Bucuresti
Masini de transport mobila Bucuresti
Ne-am adaptat nevoilor cu autocamioane dotate corespunzator -cu lift hidraulic, mijloace de ancorare specifice, și personal bine instruit, astfel, bunurile Dvs. sa fie relocate în cele mai bune condiții.
Transportul mobilei in Bucuresti trebuie optimizat in functie de valorile de trafic, astfel, costurile sa fie cat mai reduse

Echipe de transport mobila Bucuresti

Echipele noastre sunt bine instruite in privinta transportului de mobila Bucuresti. Experienta miilor de mutari efectuate in Bucuresti, concureaza cu cele mai inalte standarde. Dintr-o singura privire, echepele noastre de transport mobila Bucuresti, rezuma un plan bine pus la punct, cu privire la mutarea mobilei si a bagajelor.

Proceduri in cauza

Din momentul ajungerii la comanda de transport mobila in Bucuresti si pana la finalizarea acesteia, echipa desemnata va lucra cu pauze de 10 min/ ora. Dupa urcarea pe scari a unor obiecte de mobilier greu, se impune pauza de 5 minute. In situatia in care, timpul alocat mutarii depaseste 8 ore, clientul isi asuma un ritm de lucru mai lent, avand in vedere oboseala instalata, sau accepta continuarea lucraii, a 2-a zi.

Masuri de protectie anti-COVID 19

Personalul nostru va fi dotat cu masti si manusi de protectie, pentru limitarea raspandirii Covid-19. Spatiul de incarcare in masini, va fi dezinfectat dupa fiecare lucrare. Clientii sunt obligati sa dezinfecteze toate bunurile supuse mutarii, inainte de sosirea echipei. Se va pastra distanta impusa prin Lege.

Program de lucru privind transpoirtul mobilei in Bucuresti

Activam de Luni pana Duminica, si onoram orice comanda, indiferent de sectorul Bucurestiului. Programul standard este de la 08-22.00, dar prin derogare, putem incepe si la 5 dimineata. Lucrarile de transport mobila in Bucuresti, solicitate inafara programului, nu vor comporta taxe suplimentare.

Contact:
Tel: 0733896700
Whatsapp :0734896700
Bucuresti, Sector 3