Serviciile de transport mobila în București au fost îmbunătățite în mod constant, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră cu cele mai bune oferte de calitate-preț.

Ne-am adaptat nevoilor cu mașini și personal bine instruit, astfel, bunurile dvs. sa fie relocati în cele mai bune condiții.
Programul de lucru al firmei noastre de transport mobila în București, nu a suferit modificări din cauza pandemiei de coronavirus.
Serviciul de transport mobila București oferă clienților noștri orice tip de serviciu aferent unei mutări complete: demontare mobila, infoliere, manipulare, montare
Nu ezitați sa ne contactați în orice mod, în intervalul 08-22.00, de Luni pana Duminica.

Personalul nostru este dotat cu masti și mănuși de protecție pe toată durata stării impuse de către autorități.

Transportam mobila în București cu mașini special dotate pentru acest tip de serviciu.
Mobila se protejează cu cu ambalaje potrivite pentru orice tip de transport. Bucureștenii se vor bucura de preturi speciale privind transportul de mobila, având în vedere reducerile aplicate în ultima perioada, cu ocazia covid-19.
Clienții noștri mai vechi au luat la cunoștință de reducerile aplicate la transportul de mobila în București.

Traficul aglomerat din București ne-a obligat sa transportam mobila în afara orelor de vârf.

Este evident faptul ca ofertele  de transport mobila în București sunt pe zi ce trece tot mai multe, de aceea, ne-am adaptat pieței prin negocierea preturilor afișate.
În București, ca și în alte orașe, transportul de mobila a cunoscut o creștere semnificativa în ultima perioada, datorita ofertelor speciale afișate de către fabricanții de mobila.
Recomandarea noastră pentru clienții interesați de transport mobila în București, este sa aleagă o firma cu experienta.
Ținem cont și de criza economica generata de pandemia de coronavirus,  astfel, suntem dispuși sa negociem prețul afișat pe site-ul nostru.
Tel: 0733896700
Whatsapp :0734896700
Bucuresti, Sector 3