Serviciile de transport mobila ├«n Bucure╚Öti au fost ├«mbun─ât─â╚Ťite ├«n mod constant, pentru a veni ├«n sprijinul dumneavoastr─â cu cele mai bune oferte de calitate-pre╚Ť.

TRANSPORT MOBILA BUCURESTI
Ne-am adaptat nevoilor cu camioane dotate corespunz─âtor ( lift hidraulic, mijloace de ancorare specifice, materiale de protec╚Ťie a mobilei, personal calificat ╚Öi bine instruit, astfel, bunurile dumneavoastr─â supuse mut─ârii sa fie transportate ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â.
Transportam mobila în București dar și în alte orașe ale tarii, cu plecare din București. Mobila va fi asigurata fizic și material pe toată durata transportului.
Clien╚Ťii nu vor purta grija mut─ârii dac─â transporta cu noi.

Oferim promo╚Ťii speciale tuturor clien╚Ťilor interesa╚Ťi de transport mobila ├«n Bucure╚Öti, cu condi╚Ťia ca ace╚Ötia sa rezerve echipa cu cel pu╚Ťin 30 zile ├«nainte.
Valoarea discounturilor acordate clien╚Ťilor interesa╚Ťi de transport mobila ├«n Bucure╚Öti, ating cote de pana la 25%.

Echipele noastre de transport mobila Bucuresti

Echipele noastre sunt bine instruite in privinta transportului de mobila Bucuresti. Experienta miilor de mutari efectuate in Bucuresti concureaza cu cele mai inalte standarde. Dintr-o singura privire, echipele noastre de transport mobila Bucuresti rezuma un plan bine pus la punct, cu privire la mutarea mobilei si a bagajelor.

Cum procedam?

Din momentul ajungerii la comanda de transport mobila in Bucuresti si pana la finalizarea acesteia, echipa desemnata va lucra cu pauze de 10 min/ ora. Dupa urcarea pe scari a unor obiecte de mobilier greu, se impune pauza de 5 minute. In situatia in care, timpul alocat mutarii depaseste 8 ore, clientul isi asuma un ritm de lucru mai lent, avand in vedere oboseala instalata, sau accepta continuarea lucrarii, a 2-a zi.

Masuri de protectie anti-COVID 19

Personalul nostru va fi dotat cu masti si manusi de protectie, pentru limitarea raspandirii Covid-19. Spatiul de incarcare in masini, va fi dezinfectat dupa fiecare lucrare. Clientii sunt obligati sa dezinfecteze toate bunurile supuse mutarii, inainte de sosirea echipei. Se va pastra distanta impusa prin Lege.

Program de lucru privind transportul mobilei in Bucuresti

Activam de Luni pana Duminica, si onoram orice comanda, indiferent de sectorul Bucurestiului. Programul standard este de la 08-22.00, dar prin derogare, putem incepe si la 5 dimineata. Lucrarile de transport mobila in Bucuresti, solicitate inafara programului, nu vor comporta taxe suplimentare.

Contact:
Tel: 0759.485.767
Whatsapp :0759.485.767
Bucuresti, Sector 3