logo mobilatransport.ro

SERVICII OFERITE:

-mutari mobila; montaj mobila;

-debarasari mobila; transport marfa;

-mutari sedii firma si institutii publice

+40759485767
team1
Pareri
CONTACT
PRET
Transport si debarasare mobila in Brasov
+40759485767
office.mtransport@gmail.com

Transport mobila Brasov

Transport mobila Brasov cu dube si camioane.  Apeleaza compania noastra de mutari, la telefon 0759485767, sau scrie-ne pe WhatsApp la acelasi numar. Pentru estimare de costuri privind transportul de mobila in  Brasov, aveti posibilitatea de a ne contacta pe e-mail - office.mtransport@gmail.com sau completand formularul de estimare costuri de mai jos. Programul nostru de lucru in Brasov este de Luni pana Sambata, intre orele 08 -22:00. Contacteaza-ne in orice mod posibil si afla detalii cu privire la costurile mutarii propuse.

Debarasare mobila Brasov

Daca vrei sa scapi de mobila veche, apeleaza-ne telefonic sau scrie-ne! Mobila ta veche devine amintire daca ne contactezi. Pentru comenzi online, beneficiati de reducere 10% din pret. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne. Suntem aici pentru a raspunde si a onora orice comanda. Preturile sunt raportate la piata transportului si debarasarii mobilei in Brasov. Garantam servicii de calitate si prietenoase. Lasa greutatile pe umerii nostri!

Firma transport mobila Brasov

Firma de transport mobila Brasov are ca scop prestarea de servicii de mutari la pret corect. Personalul calificat este gata sa preia orice solicitare venita din partea clientilor, in maximum 1 ora. Cu unelte si masini potrivite executam un serviciu de calitatea privind serviciile de mutare in Brasov. Incepand de la demontarea mobilei, infolierea si manipularea, echipa de profesionisti face fata cu succes oricarei provocari. Suna sau trimite e-mail; sunatem aici pentru a raspunde tuturor solicitarilor tale cu privire la un transport de mobila sigur si asumat.

Pret transport mobila Brasov

Pretul privind transportul mobilei in Brasov se negociaza cu fiecare client in parte, in functie de lucrurile care trebuiesc mutate. Clientul ne povesteste pe email sau completeaza formularul de estimare cost. Daca mobila sau bunurile propuse pentru mutare sunt 2-3 buuc, estimarea de cost poate fi facuta si telefonic. De asemenea, pentru clientii care nu sunt familiarizati cu internetul, ne oferim sa completam noi formularul de estimare cost, in baza declaratiei acestora telefonice. Trebuie retinut faptul ca, nu se poate calcula un pret corect daca nu aflam date cu privire la volum, etaj, punct plecare /sosire, tipul de servicii solicitate.
Suna acum!