Suntem specialisti in mutarea mobilierului sau a locuintei, fara niciun efort stresant din partea clientilor. Ne straduim sa fim cei mai buni in domeniul serviciilor de transport mobila, de aceea, totul este usor pentru noi

 CONTACT: 0759485767

 

Ne asiguram ca intregul proces de demontare, transport, manipulare si montare a mobilei se desfasoara impecabil, fara a afecta in vreun fel bunurile Dvs. In acest sens, dispunem de personal calificat, bine instruit sa rezolve cu succes orice comanda de mutare lucruri domestice. Serviciile de mutare vor fi efectuate┬ácu autoutilitare de volume diferite, intre 11 si┬á 44 mc. Pentru siguranta, seriozitatea si eficienta mutarii de mobila, bagaje, electrocasnice, este indicat sa apelati la firma specializata in acest domeniu. Nu va ganditi ca vor fi costuri mai mari decat la particulari. Suntem total transparenti in privinta pretului. La noi nu vor exista ÔÇ×lucrari ascunseÔÇŁ, de aceea preturile sunt mai mici decat la alti furnizori de servicii de mutari si transport mobila.

Calitatea serviciilor oferite

Tinem foarte mult la calitatea serviciilor oferite de mutari si transport mobila, care, inevitabil, conduc la progresul firmei noastre. De aceea, ne selectam cu atentie membrii echipei de mutari mobila.Suntem constienti de implicatiile unui serviciu de mutare sau  transport mobila nereusit, de aceea, tratam responsabil fiecare mutare in parte, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. Experienta obtinuta in anii de activitate este garantia profesionalismului nostru. Suntem mandri sa constatam ca realizarile noastre de pana acum, ne-au impus in topul increderii Dvs., in privinta serviciilor de mutare si a transportului de mobila si bagaje.

Portofoliu

Am mutat: –┬á institutii de stat; ambasade; sedii de firme cu 1 -1000 de angajati; restaurante; gradinite;┬á scoli;┬á locuinte cu 1 – 20 camere.

Servicii oferite

 • Transport mobilier, electrocasnice si bagaje in Bucuresti si in tara; Mutari sedii firme;
 • Mutari/evacuare mobilier din locuinte;
 • Transport pentru diverse obiecte fragile, precum tablouri, plante ornamentale, instrumente muzicale etc.;
 • Servicii conexe: incarcat-descarcat bagaje/mobilier, demontare-montare mobilier cu tamplari calificati, racordarea masinii de spalat sau prinderea corpurilor suspendate;
 • Evacuare moloz si alte deseuri;
 • Depozitare bunuri in spatii amenajate si supravegheate;
 • Servicii de mutari A-Z.

Serviciile de mutare si transport mobila sunt furnizate de o echipa calificata, coordonata eficient de catre o persoana cu experienta. Programul este flexibil, stabilindu-se de comun acord ziua si orele realizarii serviciilor de mutari si a transportului de mobila. Costurile serviciilor de mutari si transportului de mobila, bagaje, electrocasnice, sunt stabilite in functie de mai multe variabile: –┬á volumul marfurilor, ora transprtului s.a., in interesul clientilor, pe care ii asteptam mereu cu drag sa revina.

       Tratam profesionist fiecare client in parte

 • Firma noastr─â pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor interesa╚Ťi de servicii de mutari si transport mobila, servicii profesionale adaptate oric─ârui tip de transport – fie el fragil sau relocarea unor piese de mobilier, din lemn masiv.
 • R─âm├ónem fideli ideii┬á de MUTARE si transport mobila cu manipularea din partea noastr─â, astfel, mobila transportata sa poat─â fi protejata ├«nainte de incarcarea ├«n ma╚Öini si transportata in conditii de maxima siguranta.
 • Serviciile de mutare si transportul mobilei necesita o aten╚Ťie deosebita, deoarece se poate zg├ória sau chiar mai rau – se poate lovi iremediabil ┬ála colturi.
 • Se va evita pe c├ót posibil demontarea mobilei din pal melaminat, ├«ntruc├ót aceasta nu rezista la mai mult de 2 – 3 demont─âri. Transportul mobilei asamblate se va realiza cu chingi speciale, reglabile.
 • La destina╚Ťie, mobila si electrocasnicele vor fi a╚Öezate la pozi╚Ťia indicata de beneficiar ╚Öi va fi recep╚Ťionata ├«mpreun─â cu acesta. Serviciul de mutare sau numai transportul de mobila va fi declarat incheiat, ├«mpreun─â cu ╚Öeful de lucrare desemnat de catre conducerea societ─â╚Ťii.
 • Apelati cu ├«ncredere la serviciile noastre de mutari a-z, sau numai transport mobila si bagaje

 

De ce mobilatransport.ro?

Firma noastra de mutari sau numai transport mobila, este consacrata pe piata mutarilor din Bucuresti, avand un portofoliu de cca. 30.000 de clienti multumiti. Parcul auto cat si echipele de profesionisti, contribuie la o acceptare in numar cat mai mare din partea clientilor interesati de servicii de mutari complete sau numai de transport mobila si alte lucruri domestice.
Am adaptat preturile crizei economice generate de Covid-19 si, nu in ultimul rand, principalul motiv al reducerilor de preturi, este cel legat de eficientizarea serviciilor de mutari complete sau numai transport mobila si bagaje, in sensul instruirii personalului, dotarilor suplimentare a autovehiculelor de transport mobila, alegerea orelor cu trafic redus si a bunei organizari de la centru de comanda.
Actualizam permanent preturile privind serviciile de mutari sau numai transportul de mobila, in funtie de scumpirea / ieftinirea carburantului, dar si a majorarii salariului minim pe economie. Clientii interesati se serviciile noastre de┬á transport – mutari, in afara Bucurestiului, trebuie sa stie ca pretul final poate scadea substantial la o reducere de 50 bani/litru de motorina – pe o distanta de 200 km dus-intors.
Mai mult, optiunile evidente ale clientilor nostri, de a alege firma noastra de mutari sau numai transport mobila, ne-a incurajat sa ne perfectionam in fiecare zi, astfel, in scurt timp, sa devenim LIDERI DE PIATA, in domeniul serviciilor de transport – mutari, Bucuresti dar si in alte orase ale Romaniei.
Suntem flexibili cand vine vorba de negocierea serviiciilor de mutari complete sau numai de transport mobila in Bucuresti. Gasim solutii optime pentru orice client, in sensul de acceptare a costului final. 

 

Contactati-ne de Luni pana Duminica, in intervalul orar 07-22!

CONTACT : 0759485767