Suntem specialisti in mutarea mobilierului sau a locuintei, fara niciun efort din partea clientilor nostri.

Ne asiguram ca intregul proces de demontare, transport, manipulare si montare a mobilei se desfasoara impecabil, fara a afecta in vreun fel bunurile Dvs. In acest sens, dispunem de personal calificat.

Asiguram transportul bunurilor clientilor nostri cu autoutilitare de volume diferite, intre 11 si  30 mc.

Pentru siguranta, seriozitatea si eficienta mutarii este indicat sa apelati la firma specializata in acest domeniu. Nu va ganditi ca vor fi costuri mai mari. Suntem total transparenti in privinta pretului. La noi nu vor exista „lucrari ascunse”, de aceea preturile sunt mai mici decat la alti furnizori de servicii.

Tinem foarte mult la calitatea serviciilor oferite care, inevitabil, conduc la progresul societatii noastre. De aceea, ne selectam cu atentie membrii echipei.

Suntem constienti de implicatiile unui serviciu de transport nereusit, de aceea, tratam responsabil fiecare mutare in parte, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. Experienta obtinuta in anii de activitate este garantia profesionalismului nostru.

Suntem mandri sa constatam ca realizarile noastre de pana acum ne-au impus in topul increderii dvs.

Servicii oferite:

  • Transport mobilier, electrocasnice si bagaje in Bucuresti si in tara;Mutari sedii firme;
  • Mutari/evacuare mobilier din locuinte;
  • Transport pentru diverse obiecte fragile, precum tablouri, plante ornamentale, instrumente muzicale etc.;
  • Servicii conexe: incarcat-descarcat bagaje/mobilier, demontare-montare mobilier cu tamplari calificati, racordarea masinii de spalat sau prinderea corpurilor suspendate;
  • Evacuare moloz si alte deseuri;
  • Depozitare bunuri in spatii amenajate si supravegheate.

Serviciile sunt furnizate de o echipa calificata, coordonata eficient. Programul este flexibil, stabilindu-se de comun acord ziua si orele realizarii transportului.

Costurile sunt stabilite in functie de mai multe variabile,volumul marfurilor, ora transprtului s.a. in interesul clientilor, pe care ii asteptam mereu sa revina.

       Tratam profesionist fiecare client in parte.

Firma noastră pune la dispoziția clienților interesați de transport mobila, servicii profesionale adaptate oricărui tip de transport – fie el fragil sau relocarea unor piese de mobilier, din lemn masiv.
Rămânem fideli ideii de transport mobila cu manipularea din partea noastră, astfel, mobila transportata sa poată fi protejata înainte de incarcarea în mașini.
Transportul mobilei necesita o atenție deosebita, deoarece se poate zgâria sau chiar mai rau – se poate lovi iremediabil  la colturi.
Se va evita pe cât posibil demontarea mobilei din pal melaminat, întrucât aceasta nu rezista la mai mult de 2 – 3 demontări. Transportul mobilei asamblata se va realiza cu chingi speciale.
Se va evita pe cât posibil demontarea mobilei din pal melaminat, întrucât aceasta nu rezista la mai mult de 2 – 3 demontări. Transportul mobilei asamblate se va realiza cu chingi speciale, reglabile.
La destinație, mobila va fi așezată la poziția indicata de beneficiar și va fi recepționata împreună cu acesta. Transportul de mobila va fi declarat încheiat de către beneficiar împreună cu șeful de lucrare desenat de conducerea societății.
Apelati cu încredere la serviciile noastre de transport mobila. Experienta dobândită de-a lungul timpului ne face sa credem ca ne numărăm printre firmele agreate de clienții interesați de serviciile de transport mobila.
De ce mobilatransport.ro?
Firma noastra este consacrata pe piata din Bucuresti, avand un portofoliu de cca. 30.000 de clienti multumiti. Parcul auto cat si echipele de profesionisti, contribuie la o acceptare in numar mare din partea clientilor interesati de serviciul de transport mobila.
Am adaptat preturile crizei economice generate de Covid-19 si nu in ultimul rand, principalul motiv al reducerilor de preturi, este cel legat de eficientizarea serviciilor de transport mobila, in sensul instruirii personalului, dotarilor suplimentare a autovehiculelor de transport, alegerea orelor cu trafic redus si a bunei organizari de la centru de comanda.
Mai mult, optiunile evidente ale clientilor nostri, de a alege firma noastra de transport mobila, ne-a incurajat sa ne perfectionam in fiecare zi, cu privire la serviciile noastre de transport-mutari.
Suntem flexibili cand vine vorba de negocierea serviiciilor de transport mobila in Bucuresti. Gasim solutii optime pentru orice client, in sensul de acceptare a costului final. 

Contactati-ne de Luni pana Duminica, in intervalul orar 07-22!