Suntem specialisti in mutarea mobilierului/locuintei, fara niciun efort din partea clientilor nostri.

Ne asiguram ca intregul proces de demontare, transport, manipulare si montare a mobilei se desfasoara impecabil, fara a afecta in vreun fel bunurile Dvs. In acest sens, dispunem de personal calificat.

          Asiguram transportul bunurilor clientilor nostri cu autoutilitare de volume diferite, intre 11 si  30 mc.

Pentru siguranta, seriozitatea si eficienta mutarii este indicat sa apelati la firma specializata in acest domeniu. Nu va ganditi ca vor fi costuri mai mari. Suntem total transparenti in privinta pretului. La noi nu vor exista „lucrari ascunse”, de aceea preturile sunt mai mici decat la alti furnizori de servicii.

 Tinem foarte mult la calitatea serviciilor oferite care, inevitabil, conduc la progresul societatii noastre. De aceea, ne selectam cu atentie membrii echipei.

 Suntem constienti de implicatiile unui serviciu de transport nereusit, de aceea, tratam responsabil fiecare mutare in parte, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. Experienta obtinuta in anii de activitate este garantia profesionalismului nostru.

Suntem mandri sa constatam ca realizarile noastre de pana acum ne-au impus in topul increderii dvs.

      Servicii oferite:

·        Transport mobilier, electrocasnice si bagaje in Bucuresti si in tara;
·        Mutari sedii firme;
·        Mutari/evacuare mobilier din locuinte;
·        Transport pentru diverse obiecte fragile, precum tablouri, plante ornamentale, instrumente muzicale etc.;
·        Servicii conexe: incarcat-descarcat bagaje/mobilier, demontare-montare mobilier cu tamplari calificati, racordarea masinii de spalat sau prinderea corpurilor suspendate;
·        Evacuare moloz si alte deseuri;
·        Depozitare bunuri in spatii amenajate si supravegheate.
Serviciile sunt furnizate de o echipa calificata, coordonata eficient. Programul este flexibil, stabilindu-se de comun acord ziua si orele realizarii transportului.
Costurile sunt stabilite in functie de mai multe variabile,volumul marfurilor, ora transprtului s.a. in interesul clientilor, pe care ii asteptam mereu sa revina.
       Tratam profesionist fiecare client in parte.
Contactati-ne de Luni pana Duminica, in intervalul orar 07-22!