Uitati grijile legate de mutare! Cu noi totul este mai usor!

Serviciul de transport mobilă s-a dezvoltat într-un ritm rapid, asigurând nevoile pieței din București și din țară. Ne mândrim cu faptul că suntem o firmă cu experiență și recunoscută ca una dintre cele mai serioase din capitală.

Principalele probleme întâmpinate în cadrul serviciului de transport, precum traficul, aglomerarea urbana sau programul încărcat al beneficiarilor sunt gestionate printr-o bună organizare a întregului proces de transport, prin: utilizarea unor masini de volume diferite, care să răspundă unor nevoi diferențiate (autoutilitare înalte, camioane), selectarea unei echipe profesioniste, formată din șoferi cu experiență, tâmplari, încărcători, si, mai ales, flexibilitate in fixarea costurilor fiecarui serviciu oferit beneficiarilor nostri.

Primul pas in colaborarea noastra îl reprezintă evaluarea financiară a transportului Dvs, după înregistrarea cererii. Al doilea pas este stabilirea necesarului de materiale pentru o desfasurare optima a activitatii de transport. Va propunem utilizarea foliilor stretch, a foliilor bubble (cu bule de aer), a chingilor, dar si a ambalajelor special realizate pentru protejarea mobilierului. Dupa aceste pregatiri, va este comunicata data/durata serviciului de transport si, in cel mai scurt timp posibil, bunurile dvs vor fi transportate la adresa dorita. Precizam ca prestam aceste servicii atat pe teritoriul municipiului Bucuresti, indiferent de sector, cat si in tara.

Va garantam efectuarea unor servicii de calitate. In plus, contractul incheiat intre prestator si beneficiar oferă posibilitatea celui din urma sa controleze permanent starea si integritatea bunurilor sale. Obiectivul nostru este satisfacerea dorintelor clientilor, pentru a ne mentine renumele de una dintre cele mai profesioniste echipe de mutari de pe raza municipiului Bucuresti.

Haideti sa aflăm cateva informatii necesare pentru a pregati mutarea, pentru a evita incidente neplacute si pentru a eficientiza despachetarea.

Ce etape trebuie se deruleaza?

-Rezervati-va timp pentru a realiza transportul mobilierului. Pentru inceput, faceti un scurt inventar al obiectelor pe care trebuie sa le transportati si notati-va, avand in vedere marimea si greutatea bunurilor, tipul de cutii necesare. Procurati-va cutii de carton de dimensiuni diferite, hartie de impachetat, optional- folie cu bule de aer, banda adeziva, saci de plastic si markere.

-Impachetarea bunurilor se face pe incaperi. Pregatiti cutiile, pe care sa mentionati continutul fiecareia si din ce camera provin bunurile. Notati pe partile laterale ale cutiei, nu pe capac.

-Incercati sa asigurati cu banda adeziva partea inferioara a cutiilor de carton. Utilizati din belsug hartie pentru a impacheta obiectele, si intre acestea, in cutie. Pentru bunurile casante: oglinzi, ceramica, lustre, se utilizeaza folie cu bule sau materiale textile.

-Sigilarea cutiilor cu banda adeziva este utila pentru a usura manipularea si depozitarea lor.

-In partea de jos vor fi asezate cutiile mai grele, iar deasupra acestora, cutiile cu obiecte fragile. Cutiile sunt asezate intr-o anumita ordine in autoutilitara, pentru a usura descarcarea si montarea continutului, la destinatie.

Alte aspecte importante:

  • pentru programarea transportului, va solicitam sa ne contactati cu cateva zile inainte de ziua dorita, mai ales daca timpul alocat mutarii este mare;
  • din partea clientului este bine sa fie prezenta o persoana la locul incarcarii si la cel al descarcarii mobilei;
  • acceptam plata serviciilor prin mai multe modalitati, cash sau prin transfer bancar