• Firma noastra ofera servicii de transport mobila si marfa, in orasul Constanta. Echipele sunt formate din 2-4 oameni universali, capabili sa incarce/descarce mobila; sa demonteze/monteze; sa manipuleze. Experienta miilor de mutari de mobila efectuate in Constanta ne-a consacrat, astfel, am devenit cei mai buni din domeniul serviciilor de transport-mutari, aspect constatat chiar de catre clientii nostri si de compania Google, care ne-a acceptat in prima pagina,

Preturi

Va prezentam câteva preturi orientative:

 1. Transport canapea-100 RON
 2. Transport frigider-100 RON
 3. Transport pe scari-10 ron/etaj
 4. Mutat bagaje-150 ron/ mc
 5. Carat bagaje pe scari-80ron/mc/etaj
 6. Transport mobila garsoniera-300 ron
 7. Transport mobila ap 2 camere-600 ron
 8. Manipulare mobila dintr-o garsoniera-300 ron
 9. Manipulare mobila ap.2 camere-600 ron
 10. Demontat mobila-50lei /piesa max 1 mc
 11. Montat mobila-100lei/mc
 12. Decupat blat bucatarie-50ron

Relocari sedii de firma

Relocam sedii de firma cu echipa de profesioniști consacrați in domeniul serviciilor de mutari.

Incepand de la demontarea birourilor, și terminând cu relocarea tehnicii de calcul, oferim servicii complete pentru orice Beneficiar interesat de serviciile noastre.

Relocarea sediului de firma se efectuează în cel mai scurt timp, astfel, activitatea firmei sa nu aibă prea mult de suferit.

De regula, orice relocare de firma, cu un nr aproximativ de 30 birouri, îl mutam intr-o zi.
Lucrările mai mari se vor programa in weekend, pentru a preveni întreruperea activității firmei.

Mutari mobila din locuinte

Echipele noastre bine instruite si cu multa experienta in domeniul serviciilor de mutari mobila in Contanta, sunt gata de a prelua orice comanda venita din partea celor mai pretentiosi clienti.

Mutam cu atentie orice mobila, bagaje, electrocasnice, cutii, etc. Experienta vasta in domeniu isi spune cuvantul cu ocazia fiecarei mutari de mobila. Ne sincronizam perfect in privinta manipularii mobilei.

Model cerere de oferta

Clientii interesati de serviciile firmei noastre de transport mobila in Constanța, vor trebui sa formuleze in scris, pe e-mail sau Whatsapp, o cerere de oferta, prin care se va avea in vedere următoarele informatii:

 1. Informatii cu privire la data mutarii
 2. Informatii cu privire la toate lucrurile supuse mutarii, dupa următorul exemplu: ( dulap cu 3 usi, frigider 1.8 m, canapea 3 locuri…etc)
  Deci, se vor enumera toate lucrurile, dar se va face și o descriere sumara a acestora, pentru ca informațiile transmise sa fie clare și ușor de înțeles.
  Comunicarea prețului se va face numai după primirea tuturor informațiilor solicitate.
 3. Se va mai avea in vedere si etajele locuințelor, cat si existenta/inexistenta liftului de la ambele adrese care fac obiectul serviciilor de mutari mobila in Constanța , solicitate.
 4. Se va mentiona existenta/inexistenta locului de parcare.
  In cazul in care clientul nu are loc de parcare, se va mentiona distanta aproximativa cu privire la locul unde se poate parca autocamionul.
  Distanta de la usa imobilului pana la locul de parcare a autocamionul este determinanta in aflarea prețului final.

5.Nu in ultimul rand,clienții interesati de serviciile noastre de transport mobila in Constanța, vor trebui sa menționeze in cerera de oferta dacă au nevoie și de serviciile firmei noastre de montat/demontat mobila, dar și de servicii de infoliere.
Se vor face mențiuni cu privire la tipul de ambalaj solicitat ( folie cu bule, folie strech, cutii carton)

Contact: 0759.485.767

Email: office.mtransport@gmail.com

Whatsapp: 0759.485.767