0759485767

TELEFON CONTACT – 0759.485. 767

SUNATI, SCRIETI-NE PE WHATSAPP sau trimiteti e-mail

Contact:

0759.485.767;

e-mail: office.mtransport@gmail.com

Whatsapp: 0759.485.767

Firma noastra ofera servicii de transport mobila si marfa, debarasare mobila veche, in orasul Constanta. Echipele sunt formate din 2- 4 oameni universali, capabili sa incarce/descarce mobila; sa demonteze/monteze; sa manipuleze; sa infolieze. Experienta miilor de mutari de mobila efectuate in Constanta ne-a consacrat, astfel, am devenit cei mai buni din domeniul serviciilor de transport – mutari, aspect constatat chiar de catre clientii nostri. Am imbunatatit permanent serviciile de transport mobila in Constanta. Ne adaptam oricarei solicitari venite din partea clientilor interesati se serviciile firmei noastre de transport mobila in Constanta.


Preturi

Va prezentam câteva preturi orientative privitoare la serviciile de mutari in Constanta:

Transport canapea 2 locuri, in Constanta, parter-parter – 200 lei

Transport frigider max 1.7m, in Constanta, parter-parter – 200 lei;

Transport pe scari max 30kg -10 lei / etaj;

Mutat bagaje in Constanta -150 lei / mc;

Carat bagaje pe scari – 80 lei / mc / etaj;

Transport mobila garsoniera, in Constanta, parter – parter – 300 lei;

Transport mobila apartament cu 2 camere, constanta, parter – parter – 600 lei;

Manipulare mobila dintr-o garsoniera – 300 lei;

Manipulare mobila ap.2 camere, in Constanta, parter-parter – 600 lei;

Demontat mobila, in Constanta – 50 lei /piesa max 1 mc;

Montat mobila, in Constanta -100 lei / mc;

Decupat blat bucatarie, in Constanta – 50 lei.


Relocari sedii de firma

 

Relocam sedii de firma cu echipa de profesioni╚Öti consacra╚Ťi in domeniul serviciilor de mutari.

Incepand de la demontarea birourilor și terminând cu relocarea tehnicii de calcul, oferim servicii complete pentru orice Beneficiar interesat de serviciile noastre.

Relocarea sediului de firma se efectuează în cel mai scurt timp, astfel, activitatea firmei dumneavoastra sa nu aibă prea mult de suferit.

De regula, orice relocare de firma, cu un nr. aproximativ de 30 birouri, îl mutam intr-o zi.
Lucr─ârile mai mari se vor programa in weekend, pentru a preveni ├«ntreruperea activit─â╚Ťii firmei.


Mutari mobila din locuinte

Echipele noastre bine instruite si cu multa experienta in domeniul serviciilor de mutari mobila in Contanta sunt gata de a prelua orice comanda venita din partea celor mai pretentiosi clienti.

Mutam cu atentie orice mobila, bagaje, electrocasnice, cutii, etc. Experienta vasta in domeniu isi spune cuvantul cu ocazia fiecarei mutari de mobila. Ne sincronizam perfect in privinta manipularii mobilei.


Debarasare mobila veche Constanta

Daca ai mobila vece de aruncat, tocuri de usi, mocheta, linoleum, alte lucruri nefolositoare in casa, apeleaza la firma noastra. Vom gasi impreuna cele mai bune solutii.


 

Model cerere de oferta

 

Clientii interesati de serviciile firmei noastre de transport mobila in Constan╚Ťa, vor trebui sa formuleze in scris, pe e-mail sau Whatsapp, o cerere de oferta, prin care se va avea in vedere urm─âtoarele informatii:

Informatii cu privire la data mutarii;

Informatii cu privire la toate lucrurile supuse mutarii, dupa urm─âtorul exemplu: ( dulap cu 3 usi, frigider 1.8 m, canapea 3 locuriÔÇŽetc)
Deci, se vor enumera toate lucrurile, dar se va face ╚Öi o descriere sumara a acestora, pentru ca informa╚Ťiile transmise sa fie clare ╚Öi u╚Öor de ├«n╚Ťeles.
Comunicarea pre╚Ťului pentru serviciile de mutare, se va face numai dup─â primirea tuturor informa╚Ťiilor solicitate.

In cererea de oferta privitoare la serviciile de mutare, se va mai avea in vedere si: –┬á etajele locuin╚Ťelor, cat si existenta/inexistenta liftului de la ambele adrese care fac obiectul serviciilor de mutari mobila in Constan╚Ťa , solicitate.

Se va mentiona existenta/inexistenta locului de parcare in apropierea imobilului.
In cazul in care clientul nu are loc de parcare, se va mentiona distanta aproximativa cu privire la locul unde se poate parca autocamionul.
Distanta de la usa imobilului pana la locul de parcare a autocamionul este determinanta in aflarea pre╚Ťului final – numai daca depaseste 20 m.

 Nu in ultimul rand, clien╚Ťii interesati de serviciile noastre de transport mobila in Constan╚Ťa, vor trebui sa men╚Ťioneze in cerera de oferta, dac─â au nevoie ╚Öi de serviciile firmei noastre de montat/demontat mobila, dar ╚Öi de servicii de infoliere cu folie strech sau folie cu bule.
Se vor face men╚Ťiuni cu privire la tipul de ambalaj solicitat ( folie cu bule, folie strech, cutii carton, etc.)
Contact: 0759.485.767; e-mail: office.mtransport@gmail.com

Whatsapp: 0759.485.767