Mutari sedii firme

Executam lucrari de mutari firme sau mutari sedii firme in conditii de maxima siguranta datorita experiente acumulate in cei 10 ani de activitate.

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire cu specialistul nostru in vederea evaluarii bunurilor si a cotatiei de pret in functie de volum,greutate,distanta,numarul oamenilor implicati .

Estimarea este gratuita si nu va obliga cu nimic fata de firma noastra.

Garantam un transport sigur,fara probleme. Mobilierul va fi impachetat in folie strech sau cu bule care absorb socul si vibratiile traficului.

 

Astfel, in functie de gradul de dificultate al mutarii, specialistul nostru va stabili in acord cu dumneavoastra toate detaliile legate de intreg proces de mutare a sediului.

 

Avem tamplari calificati cu mare experienta in domeniul serviciilor de mutari sedii de firma.Dispunem de autoutilitare special dotate pentru transportul mobilei si al obiectelor fragile  in conditii de maxima siguranta.

 

Avand experienta in domeniul de mutari firme, intelegem ca o organizare cat mai eficienta si un plan logistic cat mai amanuntit rezulta intr-un timp cat mai scurt al intregului proces, reducand considerabil costul.

 

Astfel dumneavoastra obtineti cel mai bun pret pentru lucrarile de mutari sedii.

Ne-am alocat un departament special pentru serviciile de mutari firme si mutari sedii in care echipele lucreaza strict cu persoane juridice.

Echipele si coordonatorii lor lucreaza constant pe aceasta nisa dezvoltand o comunicare similara cu clienti reprezentanti de firma, fiind per total un proces diferit fata de cel pentru relocari de locuinte.