Montaj mobila

  • dormitoare
  • sufragerii
  • spatii comerciale
  • birouri

Oferim servicii profesionale de montaj si asamblare mobilier si decoratiuni de birou la cel mai bun raport calitate-pret! Ne recomanda experienta de peste 25  de ani in montajul si asamblarea mobilierului de birou.

Chiar daca reprezinta inceputul sau modernizarea spatiului in care va desfasurati activitatea, echipa noastra va pune la dispozitie cele mai bune servicii de montaj, asamblare, organizare si instalare mobilier.

 

Mobilierul tip receptie, nu trebuie neglijat deloc, se poate spune ca reprezinta cartea de vizita a unei societati. Astfel noi ii asiguram o viata mai lunga prin serviciile noastre de montaj si asamblare. Oferim servicii profesionale de montaj si asamblare mobilier spatii comerciale. De-a lungul timpului ne-am experimentat in montajul rafturilor metalice din supermarket-uri, rafturi din pal, sticla, mdf, bond folosite in magazinele de haine, librarii, sau cu obiecte de lux.

Suntem echipa ideala atunci cand aveti nevoie de montaj, montare, asamblare, demontare, reorganizare si modificare dimensiuni mobilier comercial tip rafturi, dulapuri, masute, gondole, vitrine,

Solutiile tehnice asimilate in ani de experienta precum si organizarea echipelor de montaj fac ca, operatiunile de montaj , asamblare si instalare mobilier sa se desfasoare fluent fara a fi periclitat termenul de predare.