Contact: 0759485767

Debarasare mobila veche in toate sectoarele Bucurestiului
mobilatransport.ro

DEBARASAM MOBILA VECHE IN TOATE SECTOARELE BUCURESTIULUI

DESPRE NOI

  • Lucram in fiecare zi. Clientii interesati de serviciile firmei noastre de debarasare mobile veche sunt rugati sa ne contacteze telefonic, pentru estimare de cost gratuita. Pretul il comunicam pe loc, dupa aflarea volumului de mobila veche supusa debarasarii. Intotdeauna gasim solutii optime pentru fiecare client in parte. Debarasarea mobilei vechi cu firma noastra se va desfasura in acord cu normele Europene in vigoare. Firma noastra este autorizata de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, sa efectueze servicii de debarasare mobila veche in Bucuresti si in Ilfov. Cu o echipa de oameni cu experienta in domeniul serviciilor de debarasare mobila veche Bucuresti, abordam orice tip de solicitare. Eperienta miilor de debarasari de mobila, usureaza comunicarea cu orice client.
  • Firma noastra de debarasare mobila veche Bucuresti a fost infiintata pentru necesitatile clientilor interesati de un serviciu de calitate la pret onorabil. Majoritatea clientilor nostri reclama faptul ca alte firme cu care au mai debarasat mobila veche, au schimbat pretul la fata locului. La noi nu exista tarife ascunse. Pretul negoociat telefonic in baza listei prezentate de client, ramane stabil.

TARIFE

  • Tarifele privind debarasarea mobilei vechi si a altor lucruri nefolositoare, se negociaza cu fiecare client in parte. La negocierea pretului se va tine cont de urmatoarele date: – etajul locuintei, volumul mobilei de debarasat, existenta/inexistenta lift. Oferta firmei noastre privind debarasarea mobilei vechi, este generoasa. Gasim solutii convenabile pentru orice tip de lucrare. De regula, clientii interesati de debarasarea mobilei vechi, care ne contacteaza telefonic sau in alt mod, accepta tariful oferit de firma noastra in cadrul negocierii. Rugam pe acesta cale, toti clientii interesati de serviciile firmei noastre de debarasare mobila veche, sa inteleaga faptul ca, numai dupa transmiterea tuturor informatiilor privitoare la mobila supusa debarasarii, firma noastra poate formula oferta de pret.

CAMIOANE DE TRANSPORT

  • Firma noastra dispune de masini cu diferite volume, pentru a fi usor de preluat orice tip de solicitare venita din partea clientilor interesati de debarasare mobila veche in Bucuresti. Camioanele sunt inchise, dotate cu lift hidraulic, facilitand incarcarea rapida si eficienta. Acestea au in dotare unelte specifice demontarii mobilei vechi supuse debarasarii, cat si elemente de fixare a mobilei transportate. Capacitatea camioanelor prevazute pentru serviciile de debarasare mobila, oscileaza intre 20 – 45 mc, acestea fiind optimizate pentru strazile capitalei.In zonele cu alei inguste, folosim dube de 3.5 tone pentru debarasarea mobilei vechi.  Acoperim orice zona din Bucuresti, astfel incat in fiecare sector sa onoram comanda in max.1 ora. In sectorul 1 al Bucurestiului, preluam orice mobila veche din orice zona, avand in vedere situatia locurilor de parcare aproape inexistente. In sectorul 2 al capitalei debarasam mobila veche de pe orice strada/alee, avand in vedere dimensiunea variabila a masinilor noastre. In sectorul 3 al Bucurestiului debarasam mobila veche cu masini mai mari, avand in vedere strazile si bulevardele largi si foarte accesibile. In sectorul 4 al Bucurestiului debarasam mobila veche cu masini diferite, avand in vedere dimensiunile mixte de strazi si alei. In sectorul 5 al Bucurestiului debarasam mobila veche cu autoutilitare de dimensiuni diverse, avand in vedere dimensiunile variabile ale strazilor din sector. In sectorul 6 al Bucurestiului, debarasam mobila veche cu masini de mici dimensiuni, avand in vedere strazile si aleile ingute si foarte aglomerate.

ECHIPA NOASTRA

CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII

  • Vointa de a contracta serviciile noastre de debarasare mobila veche, poate fi exprimata in scris sau verbal. Ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic, dar si pe WhatsApp. Contactul de prestari servicii privind debarasarea mobilei vechi, la cererea expresa a clientului, poate fi semnat in original, la sediul firmei noastre sau la sediul beneficiarului. In contract se va mentiona numarul de piese de mobila veche supusa debarasarii. De asemenea, se va anexa contractului si poze cu mobila veche supusa debarasarii. Este foarte important ca lucrurile sa fie clare inainte de demarea serviciilor de debarasare mobila veche in Bucuresti. Apeleaza cu incredere la serviciile firmei noastre de debarasare mobila veche.