Debarasare mobila veche

IMPORTANT!

Pentru estimare de cost cat mai corecta, mentionati toate bunurile de care vreti sa scapati, etajul locuintei, daca blocul este prevazut cu elevator, cat si data la care doriti debarasarea mobilei vechi.

 

Firma autorizata de Agentia Nationala de Protectie a Mediului, conform Legii nr. 211/2011, debarasam mobila veche in sectoarele 1,2,3,4,5 si 6 ale  Bucurestiului. Serviciul de debarasare mobila face parte din pachetul de servicii oferit de firma noastra, indiferent de zona in care va aflati sau complexitatea debarasarii mobilei vechi, sau vremea de afara. Pentru prestarea serviciilor de debarasare mobila veche, se impune o programare telefonica initiala. In cadrul convorbirii fixam ora si ziua debarasarii mobilei vechi, cat si tariful pentru ridicarea acesteia + taxa de groapa.

Cum lucram?

In ziua agreata cu Beneficiarul privind debarasarea mobilei vechi, echipa noastră de profesioniști se va deplasa la fata locului, in vederea efectuării lucrarii, asa cum a fost prevazuta în contractul scris sau verbal, agreat de ambele parti.

Manipulare mobila veche

Echipa va evacua cu grija toată mobila veche din locuinta Beneficiarului.
Chiar dacă mobila veche va fi predata unui centru de reciclare, aceasta va fi demontata și manipulata cu mare atenție.

Se vor avea în vedere toate spatiile de manevra, pentru a nu fi deteriorati pereții și/sau liftul.
Echipa va face curățenie la locul de munca, cat si pe casa scarii sau in lift, dacă resturi din mobila veche au fost împrăștiate in mod involuntar.

Ce evacuam?

Evacuam mobilier vechi uzat, de care nu mai aveți nevoie în locuinta Dumneavoastra.
Deasemenea, evacuam usile vechi cu tot cu tocuri, cat si parchetul scos.
Ridicarea se face din locuinta si nu va implica niciun cost suplimentar fata de cel negociat telefonic, dacă mobila veche declarata de client în cadrul convorbirii telefonice, reflecta realitatea de la fata locului

Camioane incarcare mobila veche

In camioanele noastre de volum mare, putem incarca odata, mobila din toata locuinta Dumneavoastra. Volumul maxim al camioanelor noastre cu care transportam mobila veche rezultata din debarasare, este de 33 mc. ( L=6,2m, l=2,2m, h=2,2m). Apelati cu incredere la echipa noastra de debarasare mobila veche in toate sectoarele Bucurestiului. Noutatea consta in reducerea preturilor cu 10% pentru clientii care se programeaza cu 15 zile inainte de debarasarea efectiva a mobilei vechi.

Pentru orice informatie privind debarasarea mobilei vechi, va stam la dispozitie telefonic si online. Noi va oferim solutii ieftine de debarasat mobila veche in Bucuresti. Cu noi, transportul este sigur, iar pretul este corect.

Nu avem costuri ascunse. Pretul stabilit telefonic rămâne același.
Debarasarea mobilei vechi, cu noi, se va desfășura fara incidente de niciun fel.

Mobil: 0759.485.767
WhatsApp: 0759.485.767
email: office.mtransport@gmail.com