Debarasare mobila veche

Serviciul de debarasare mobila face parte din pachetul de servicii oferit de firma noastra, indiferent de zona in care va aflati sau de greutatea mobilei. Este nevoie de o programare prealabila, la telefon, pentru eficientizarea transportului. La telefon fixam ora si ziua mutarii, telefonic va spunem pretul pentru relocare/debarasare. In ziua stabilita, echipa noastra se va deplasa la locatia dorita pentru demontarea mobilei, incarcarea in autoutilitare si transportul la groapa de gunoi. Noi vom realiza incarcarea si descarcarea obiectelor din autoutilitare, cu grija, pentru a nu deteriora obiectele.

Evacuam si materiale de constructie, linoleum, materiale plastice, electrocasnice defecte, electronice, oale, carti, vechituri din debara sau balcon, cu carat din casa etc. Transportam si tamplaria inlocuita, mobilier veche sau masa, rafturi, paturi.

Transportam deseuri din constructii de la renovari sau de la santiere. Va oferim colectarea obiectelor in saci. Personalul nostru face asta pentru voi, se ingrijeste de toate etapele debarasarii. Putem sa evacuam materiale de constructii provenite din demolari, indiferent de cantitate. Aceste optiuni sunt disponibile in orice sector al Bucurestiului si in afara acestuia.

Suntem deschisi la orice solicitare, pe orice distanta, la preturi negociabile. Trebuie doar sa ne contactati telefonic si veti fi satisfacuti de oferta noastra.

Tarifele noastre depind de volumul obiectelor transportate, de momentul zilei, care determina valorile de trafic, de personalul de incarcare/demontare implicat dar si de distanta la care se efectueaza relocarea. Intrucat avem experienta in transportul mobilei va recomandam sa apelati la echipa noastra pentru a incarca in locul vostru, fie ca este de la parter sau din pod.

Pentru orice informatii va stam la dispozitie telefonic si online. Noi va oferim solutii ieftine de debarasat. Cu noi, transportul este sigur, iar pretul este corect.