Debarasare mobila veche

IMPORTANT!

Pentru estimare de cost cat mai corecta, mentionati TOATE bunurile de care vreti sa scapati, etajul locuintei, daca blocul este prevazut cu elevator, cat si data la care doriti debarasarea mobilei vechi. Deasemenea, incercati sa depozitati selectiv in saci, lucruri precum ar fi: haine, carti, ceramica, carton, etc… In situatia in care doriti ca firma nostra se se ocupe de tot, mentionati acest lucru in cererea de oferta.

Firma autorizata de Agentia Nationala de Protectie a Mediului, conform Legii nr. 211/2011, debarasam mobila veche in sectoarele 1,2,3,4,5 si 6 aleĀ  Bucurestiului. Serviciul de debarasare mobila face parte din pachetul de servicii oferit de firma noastra, indiferent de zona in care va aflati sau complexitatea debarasarii mobilei vechi sau vremea de afara. E nevoie de o programare telefonica initiala. In cadrul convorbirii fixam ora si ziua debarasarii mobilei vechi, cat si tariful pentru ridicarea acesteia + taxa de groapa. Pretul orientativ pentru debarasarea mobilei vechi, este de 400 lei/ camera mobilata normal. Pretul poate fi si mai mic de 400 lei, daca mobila veche este de dimensiuni mici.

Cum lucram?

In ziua stabilita, echipa noastra se va deplasa la locatia clientului, pentru demontarea mobilei, incarcarea in autoutilitare si transportul la groapa de gunoi. Noi vom realiza incarcarea si descarcarea mobilei vechi din autoutilitare, cu grija, pentru a nu lovi peretii.

Ce evacuam?

Evacuam si materiale de constructie, linoleum, materiale plastice, electrocasnice defecte, electronice, oale, carti, vechituri din debara sau balcon, cu carat din casa etc. Transportam si tamplaria inlocuita, mobilier vechi sau masa, rafturi, paturi.

Ce debarasam?

Debarasari deseuri din constructii de la renovari sau de la santiere. Va oferim colectarea obiectelor in saci. Personalul nostru face asta pentru voi, se ingrijeste de toate etapele debarasarii mobilei vechi sau a altor obiecte nefolositoare de prin casa. Putem sa evacuam materiale de constructii provenite din demolari, indiferent de cantitate. Aceste optiuni sunt disponibile in orice sector al Bucurestiului si in afara acestuia.

Suntem deschisi la orice solicitare, pe orice distanta, la preturi negociabile. Trebuie doar sa ne contactati telefonic si veti fi satisfacuti de oferta noastra.

Tarifele noastre depind de volumul mobilei debarasate, de momentul zilei care determina valorile de trafic, de personalul de incarcare/demontare implicat, dar si de distanta la care se efectueaza debarasarea mobilei vechi. Intrucat avem experienta in debarasarea mobilei vechi, va recomandam sa apelati la echipa noastra pentru a incarca in locul vostru, fie ca este de la parter sau la etaje superioare ale locuintei Dvs.

Volum incarcare mobila veche

In camioanele noastre de volum mare, putem incarca odata, mobila din toata locuinta Dvs. Volumul maxim al camioanelor noastre cu care transportam mobila veche rezultata din debarasare, este de 33 mc. ( L=6,2m, l=2,2m, h=2,2m). Apelati cu incredere la echipa noastra de debarasare mobila veche Bucuresti. Noutatea consta in reducerea preturilor cu 10% pentru clientii care se programeaza cu 15 zile inainte.

Pentru orice informatie privind debarasarea mobilei vechi, va stam la dispozitie telefonic si online. Noi va oferim solutii ieftine de debarasat mobila veche in Bucuresti. Cu noi, transportul este sigur, iar pretul este corect.